Коронавирусът погуби режисьорa Сергей Комитски

Той почина на 68-годишна възраст
Обновена: 30 окт 2021 18:50 | 30 окт 2021 18:50, Красимир Ангелов
86
Коронавирусът погуби режисьорa Сергей Комитски
Снимка: Facebook

Почина режисьорът Сергей Комитски. Тъжната новина обяви актьорът Николай Атанасов.

"Тази нощ Ковидът отвлече още един скъп приятел - Сергей Комитски - писател, сценарист, режисьор. Сбогом, Серги! Почивай в мир!", написа той.

Сергей Комитски е роден в Плевен през 1953 г. Завършва ВИТИЗ "Кръстъо Сарафов" през 1979 г. със специалност "кино-телевизионна режисура".

Член е на Съюза на българските писатели и на Съюза на българските филмови дейци.

През 2018 г. получава награда на Съюза на българските писатели „Богомил Нонев“ за цялостно творчество.

Игралният му филм „Куршум за рая“ печели първата международна филмова награда за България след демократичните промени от 1989 г. Това е Голямата награда на фестивала „ЕКСПО‘ 93“ – гр. Таеджон, Южна Корея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Сергей Комитски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
с болка преди 2 години
Серго,Серго,много ми е мъчно!Спомням си колко щастливи бяхме,когато завършвахме гимназията в Плевен и целия випуск пеехме .Дори си спомням стихче от песента,,Приятели,другари,мои братя,събуждаме се тръгваме на път.ЖИВОТА СЕ ИЗМЕРВА НЕ С ГОДИНИ ,А С ДИРЯТА ОСТАВЕНА СЛЕД ТЯХ".
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксата го уби, не короната.........Или по скоро купения ваксинационен сертификат!
68
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...аутопсията ли е доказал причината за смъртта?... Аааа.. те май ги забраниха..." ******************************************** Лъжа! Вече повече от година тази забрана е премахната. Ограмотете се и не приказвайте наизуст!
67
0
 
5
 
! Отговори
НОВ час преди 2 години
Лек полет, господин Комитски!
66
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не беше ваксиниран и то двойно, това щеше да споменато с главни букви още в заглавиетоПълно е с двойно ваксинирани по документи, купени сертификати и т.н! Четеш колко да не заспиш.
65
4
 
20
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
Ние които хванахме малко от комунистическия печат навремето, се научихме поне да четем между редовете такива статии. Ако не беше ваксиниран и то двойно, това щеше да споменато с главни букви още в заглавието. Тъй че стопроцентно верния отговор на това, дали е бил ваксиниран, го знаем.
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
извършителят задържан ли е
63
14
 
2
 
! Отговори
Догтор Снагълз преди 2 години
Важното е, че можеше да е жив, ако такива като вас не разгоряха пожара. Невежи твари! ---///---- Глупо сти. Той сам си е написал в профила, че иска да омре, вярва във вироса, мрази приятелите си, които не вярват. Каква е логиката да продължава да живее при тези дадености?
62
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО НЕ ВЯРВАТ В НАЛИЧИЕТО НА ВИРУСА И НА НЕГОВИТЕ ПОРАЖЕНИЯ, МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ОТ СПИСЪКА НА ПРИЯТЕЛИТЕ ----///---- Другарят Комикски, роденият лидет и председател на учкома, сам си е подписал присъдата. Докторите най-обичат такива ентусиасти като него, та после да го развяват като знаме. А пък аз най-обичам да прочета некролога на някое такова прос то и ъругантну жуотно.
61
3
 
7
 
! Отговори
й преди 2 години
за пръв път го чувам
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен (57) ..................Селски, аз съм на 60 и бягам по 10 километра в темпо с което ще взема изпита за милиционерското на 800м с отличен, та не знам за какви подаръци ми говориш.
59
2
 
18
 
! Отговори
999 до 60 преди 2 години
ОТ КОВИД МОГАТ ДА БОЛЕДУВАТ И ВАКСИНИРАНИТЕ, АКО НЕ ЗНАЕШ!!!
58
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво, една добра новина днес, браво
57
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
голем агитатор беше, плати си цената за това, да гори в ада, за тва съществува пъкала
56
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ваксата го уби, не короната
55
1
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
мълчанието е,,ДА".
54
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиите въведоха извратена мода, който умре да го обявяват, че ковид го "покосил"!! Ковид не те убива. Просто умираме, когато ни дойде реда. Какво точно ще те "убие" е без значение! Напоследък света се напълни с побъркани хора! Запазете нормалност, хапвайте индийско!! В момента съм на опашката!! :)
53
0
 
13
 
! Отговори
Лек полет преди 2 години
Това е публикувал в профила си във фейсбук на 21.10.2021: "ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ! ПИША ВИ КОВИДНО-ЗАСТОПОРЕН. ЗАТОВА ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО НЕ ВЯРВАТ В НАЛИЧИЕТО НА ВИРУСА И НА НЕГОВИТЕ ПОРАЖЕНИЯ, МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ОТ СПИСЪКА НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ. БЛАГОДАРЯ ВИ! ПОЛЕТ Птица ми мина път... Стефан ЦаневСледва стихотворениетоСЕРГЕЙ КОМИТСКИ"
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моята персонална студия доказва повторно по-тежки преболедуване при познати..
51
10
 
19
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Средната продължителност на живота в България е около 70г. при мъжете..Интересна подробност е дали този човек е били ваксиниран или не.. Щом мълчат значи - да.Бог да го прости!